Spectaculaire Dinnershow Fantastic

Deze spectaculaire all-in dinnershow is inclusief:

  • Welkomstcocktail
  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
  • Koffie / thee met friandises
  • Alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond
  • Het is een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel

Prijs: € 69,50 p.p.

Tijdsduur: 4,5 uur (19:30 t/m 24:00 uur)
Minimum aantal personen: 2

Prijzen zijn exclusief administratiekosten à € 6,50 per boeking.

Data 2019

  • Zaterdag 23 en 30 maart
  • Zaterdag 20 april
  • Zaterdag 18 en 25 mei
  • Vrijdag 8 juni en zaterdag 21 juni

De prijs van deze spectaculaire dinnershow is geldig tot en met 30 juni 2019.

Een onvergetelijke avond uit

  Graag presenteren wij u: The Dinnershow Fantastic. Al ruim 85.000 bezoekers gingen u voor, dit met een gastenbeoordeling van een 8,9. U gaat dit seizoen toch ook voor de uitgaanstrend van dit moment!

  Geniet van het verrassende Gala Diner in combinatie met een onvergetelijk, avondvullend showprogramma. Door het grote succes van de afgelopen jaren, nu alweer voor het 12e seizoen The Dinnershow. Verwen ook uw personeel, medewerkers, partner, vrienden of familie met een compleet verzorgde avond uit.

  Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze unieke ambiance.

Data 2019

  • Zaterdag 23 en 30 maart
  • Zaterdag 20 april
  • Zaterdag 18 en 25 mei
  • Vrijdag 8 juni en zaterdag 21 juni
8.5/10 2 reviews

Reviews van gasten

Siemen Jongman

Met partner

8

Spectaculaire Dinnershow holland goes Vegas leuke show zeker aan tr prijzen voor een gezellig berdijfs uitje leuk en spontaan personeel.

Greet Mug

Met partner

9

Wij vonden het super niks om aan te merken

Onze partner

Algemeen

Hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten, licht- en videoprojecties en het verrassende Gala diner doen u belanden in een andere dimensie. Door de combinatie van de perfecte show, het Gala diner en de persoonlijke service van onze medewerkers voelen u en uw gasten zich op deze avond zelf een ster.

Locatie

Studio Gala is een exclusieve locatie voor uw evenement. Wij organiseren bedrijfs- en privé feesten met maar één doel, een blijvende herinnering. Verrassend, inspirerend, anders. Want standaard kan altijd nog.

Catering

Verzorging concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardig verzorgen van eten, drinken en stijlvolle aankleding op maat.

Voor een groot of kleinschalige evenement staan wij met ons professionele team voor u klaar. Of u 100 gasten krijgt of 1000 gasten, wij geven u altijd dezelfde persoonlijke en professionele aanpak. De afstemming voorafgaand, tijdens en achteraf, is intensief, constructief en staat garant voor kwaliteit.

Data 2018

22 en 28 september 2018
5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 en 27 oktober 2018
2, 3, 9, 10, 16, 17, 23, 24 en 30 november 2018
1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 25 en 26 december 2018

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Partydeals.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Partydeals.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Partydeals.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.